News

Previous Next

NIEUW! Wenskaarten van Joy@HOME!

Hoezo wenskaarten? Ja, we zijn superenthousiast om te mogen melden dat u voortaan ook voor originele wenskaarten terecht kunt bij Joy@HOME! Unieke foto's vol gevoel die vergezeld worden van eigen teksten en gedichten. Positiviteit en warmte verspreiden, dàt is de motivatie!

Previous Next

Joy@HOME exposeert in The Gallery te Genk

"Deze expo maken we samen"  Met die zin pakt The Gallery in Genk uit om tentoonstelling Social Summer aan te kondigen.

Joy@HOME past bij u thuis!

Joy@HOME past bij u thuis!

Hebt u een schilderij gezien en twijfelt u of het in uw interieur wel tot z'n recht komt? We komen vrijblijvend ter plaatse met een (aantal) werk(en) naar keuze zodat u kunstwerk in uw interieur kunt aanvoelen!

Limburg Cultuurt op interview bij Joy@HOME... een biografie

Limburg Cultuurt op interview bij Joy@HOME... een biografie

Na twee succesvolle edities van de Virtagram Expo - Joy@HOME maakte deel uit van de tweede editie - gaat Limburg Cultuurt op interview bij haar kunstenaars, zo ook bij Joy@HOME. Benieuwd?

Joy@HOME nu ook op Instagram!

Joy@HOME nu ook op Instagram!

U kunt Joy@HOME nu ook volgen op instagram!!! www.instagram.com/joyathome.be/ 

Joy@HOME exposeert tijdens coronacrisis

Joy@HOME exposeert tijdens coronacrisis

Ja, ook Joy@HOME is @HOME gebleven... Huisbezoeken en afleveringen worden uitgesteld tot "later". Ik kon weinig schilderen omdat oo de scholen gesloten bleven, maar...

Previous Next

Joy@HOME op Virtagram expo 2.0

Limburg Cultuurt goes national! Na een eerste succesvolle editie van de Virtagram Expo, is Limburg Cultuurt alweer ready voor de next one! Deze nieuwe Virtagram Expo focust zich op het thema "Positiviteit" (we vermijden het C-woord ;) ). Met veel trots mogen we melden dat Joy@HOME één van de 9 geselecteerde kunstenaars is rond wie deze tentoonstelling zal opgebouwd worden.

Previous Next

Joy@HOME op Limburg Cultuurt

Het regent de ene afgelasting na de andere in de cultuursector. Restaurator en copywriter Stéphanie Poppe maakte van de nood een deugd door Limburg Cultuurt in het leven te roepen. “Omdat er nog maar bar weinig initiatieven zijn, vond ik dat ik iets moest doen. Cultuur is immers nagenoeg het eerste wat wegvalt in crisistijden." Op Limburgcultuurt.net zet ze Limburgse bedrijven, kunsten en ambachten - waaronder ook Joy@HOME - in de spotlights. Binnenkort volgt er zelfs een virtuele expo.

logo Joy@Home

Joy@HOME

Gelehoekstraat 8, Bocholt
+32 (0) 498 412 177
bianca@joyathome.be

Social Media

Icon Nijssen Media