News

Previous Next

NIEUW! Wenskaarten van Joy@HOME!

Hoezo wenskaarten? Ja, we zijn superenthousiast om te mogen melden dat u voortaan ook voor originele wenskaarten terecht kunt bij Joy@HOME! Unieke foto's vol gevoel die vergezeld worden van eigen teksten en gedichten. Positiviteit en warmte verspreiden, dàt is de motivatie!

 

Ik moet eerlijk bekennen: dit is een project dat ik al jaren op de 'to do list' had staan. Door de jaren heen heb ik de zelfgeschreven gedichten neergeschreven in een gedichtenbundel. Ooit zou ik er iets mee doen! Alleen, de tijd ontbrak me. Waar zo een lockdown al goed voor is!

Joy@HOME wil in iedere thuis een vorm van Joy brengen. De Joy in Joy@HOME staat immers voor positiviteit en warmte. Dat kan met schilderijen, of met een kleuradvies voor je interieur, en nu ook met onze wenskaarten!

En het leukste is: u kunt deze positiviteit en warmte voortaan ook verspreiden met deze wenskaarten.

Onze foto’s zijn uniek, onze gedichten en teksten zijn van eigen hand.

U kunt de hier collectie vinden.

Leuk weetje: de jongedame op de foto's heet Joy!

 

Bestellen kan per e-mail. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp/sms naar 0032 498 412 177.

Wilt u graag een persoonlijk gedichtje of tekst, maar u vindt er de woorden niet voor? Ook daar kan Joy@HOME iets voor u betekenen. We vragen hier een kleine vergoeding voor. Contacteer ons gerust voor meer info.

logo Joy@Home

Joy@HOME

Gelehoekstraat 8, Bocholt
+32 (0) 498 412 177
bianca@joyathome.be

Social Media

Icon Nijssen Media